Vandaag blijven we in ons hotel te Leh. We konden kiezen voor een langere route met bezoek aan enkele Monasterys’s of een kortere met eveneens bezoek aan enkele Monastery’s. Er werd gekozen voor de korte route waardoor er in de namiddag nog tijd overblijft voor een bezoekje aan Leh.

Ikzelf ga in de voormiddag op bezoek bij de Orthopedist in de kliniek. Er is nu heel wat meer volk in de kliniek maar ik wordt toch vrij snel geholpen. Eerst nogmaals radiografie en daarna het verdict. De Orthopedist stelt voor de breuk op natuurlijke wijze te laten helen. Ik wordt in een speciaal verband ingepakt en bij thuiskomst moet verder nazicht gebeuren.

Ik beslis om de rit verder mee te doen met Henk. We gaan hiertoe een taxi als volgwagen gebruiken. We gaan die kosten trachten te verhalen op onze reisverzekering.

In de namiddag begeven we ons per taxi naar het centrum van Leh. Blogs worden aangevuld en het stadje een eerste keer verkend.

Een leuk cafétje gevonden, op een dakterras; volop in de zon, waar ze Godfather hebben. ’s Avonds allemaal vrij vroeg naar bed na het avondmaal.