Vandaag een rit waarbij we 2 passen van meer dan 5000 meter overschrijden. Henk, die gisteren gevallen is rijdt niet meer met de motor en volgt met de volgwagen. Een crewlid rijdt met de motor van Henk. We volgen nog steeds de route genaamd Manali Leh Highway en rijden weer door de mooiste landschappen./ We overschrijden een pas van 5000 meter en één van 5200 meter. Fantastische vergezichten en ook het goede weer is van de partij. Zo is het helemaal niet koud op deze grote hoogte en kunnen we daar in ons T-shirt staan. We flaneren langs een prachtige kloof die doet denken aan Cappadocie in Turkije. Tijdens onze lunch is het zo heet dat we verplicht de schaduw moeten opzoeken. Vervolgens rijden we door een wondermooie vlakte naar ons Fixed Camp aan Tsokar. Dit is een zoutmeer gelegen op een hoogte van 4600 meter. Weer een prachtig gelegen kamp met ditmaal iets minder luxe in onze tenten. We hebben wel weer een tent per twee maar ditmaal zonder toilet en wasbakje.

Onderweg is nu weer Henry ten val gekomen. Hij heeft zijn knie verdraaid en kan voorlopig ook niet meer verder rijden. Ook hij volgt nu met de volgwagen. Er zal nog bekeken worden wat er verder moet gebeuren.

Vanavond krijgen we onze eigen kok van de organisatie. Deze zou naar verluid zeer lekker eten klaarmaken. We zijn benieuwd.