Vandaag rustdag in onze hutten om alvast te wennen aan de hoogte. Voor de meesten onder ons ook wel een beetje noodzakelijk want de tocht tot op heden was niet bepaald zonder moeilijkheden. Iedereen is ondertussen wel een betere motorrijder geworden en de Enfield blijkt een uiterst betrouwbare gezel te zijn die ons overal makkelijk doorheen trekt. Het is eigenlijk onvoorstelbaar wat dat beestje aankan. Modder, steile hellingen, zand en zoveel meer. We zullen nooit meer lachen met de motorfiets “Royal Enfield”.

Rustdag vandaag, betekent ook laundry day. Iedereen maakt van de rustdag gebruik om zijn vuile spullen te wassen. Sommigen gaan in de voormiddag nog een nabijgelegen klooster bezoeken terwijl wij wat luilekkeren op het terrein van het kamp.

Na de middag bezoek per taxi aan het stadje Keylong. Dit stelt dus echt niets voor. Eén straat met wat kleine winkeltjes, restaurants en hotels. Hier vinden we wel eindelijk een internetvoorziening waar we onze site kunnen aanvullen.

Hierna kunnen we hier nog een klepke drinken waarna we naar onze hutten gaan. Daar hebben we ons avondmaal en geloof het of niet iedereen gaat vrij vroeg te bed. Vermoeidheid door de hoogte.