Vandaag krijgen we een rustige rit voorgeschoteld naar MANALI; Het is de laatste grote stad voor we de hoge himalaya intrekken. We rijden door toch weer fantastisch mooie landschappen en over, naar indische begrippen, goede wegen tot Manali. Hier komen we reeds rond 13:30 uur in ons hotel “Highland” aan. Dit is tot op heden het meest luxueuze hotel waar we logeren. Grote bedden, een super grote kamer en heerlijk warm douchewater. We gaan lunchen in de stad, wat toch een wandeling van een half uurtje is. In de stad gaan we eten in een Tibetaans restaurant. Wat we daar voorgeschoteld krijgen is superheerlijk. Echt bangelijk lekker eten. We hebben allen iets anders gegeten zoals Chicken dry – chicken honey – Singapore noodles – honkong chicken enz. Alles even goed.

Na het eetmaal trekken we het stadje in voor een verkenning. Het begint nu te stortregenen; We hebben niets bij voor de regen en kopen een paraplu voor 100 roepies. Daarna kruipen we een kroeg in en drinken wat klepkes.

Daarna naar ons hotel waar we na ons avondmaal, dat niet veel inhield, redelijk vroeg gaan slapen. De luc heeft nog wat moeite met de regenvoering in zijn broek te krijgen, daarna lekker slapen.