Na een lange vlucht via Wenen komen we uiteindelijk omstreeks middernacht aan in Delhi. In Wenen hebben onze Nederlandse reisgenoten zich bij ons gevoegd. We vlogen met een vrij antieke Boeing waarin geen entertainmentsysteem voorzien is.

Na de formaliteiten op de luchthaven verlaten we het luchthavengebouw waar de warmte op ons wordt losgelaten. Ons busje is juist groot genoeg om ons allemaal een zitplaats te bieden, maar de bagageruimte is niet echt voorzien op het volume aan bagage dat we bijhebben. Resultaat, de achterste passagiers krijgen regelmatig een stuk bagage in hun nek.

Omstreeks 01:30 arriveren we aan ons hotel “DELHI PRIDE” in KAROL BAGH.

We kunnen het hotelpersoneel overhalen om ons alsnog van bier te voorzien. In het hotel is er geen bier, maar er wordt wel voor gezorgd dat we genoeg klepkes kunnen verorberen. Hierbij leren we onze Nederlandse reisgenoten wat beter kennen. Het zijn Robert (reisbegeleider), Willem, Carola, Hendrik, Hans. Het blijken aangename reisgenoten te zijn waarbij sommigen ook heel graag klepkes lusten. Het gevolg is dat de laatsten rond 05:00 uur te bed gaan.

De Luc had een probleempje met zijn paspoort. Aangekomen op de luchthaven van DELHI kocht hij een inlandse SIM kaart. Hierbij diende een kopie van zijn paspoort gemaakt te worden. Na overhandiging van de SIM-kaart en wat uitleg de luchthaven verlaten. Blijkt die paspoort achtergebleven op de luchthaven in het copiemachien. Gevolg, een nachtelijk ritje per taxi heen en weer naar de luchthaven om die toch wel belangrijke paspoort op te halen.